Pocit

Pocit

Anotace: Vnitřní pocit jednoho dne....

20.9.2012    20:12
 
Pocit
 
Pocite smíšený
bez ducha
bez radosti štěstí
mimo chápání lidské
mimo tvé štěstěny.
 
Pocite chatrný
se slzou na kraji
pln smutku
bez radosti.
 
Pocite chápavý
bez ducha štěstí
na sklonku viny
bez štěstí.
 
Pocite smutku
s vnitřní bolestí
na osudech jiných
bez očekávání
bez radosti
na konci svých sil.
Autor JarekBrnoCz, 24.09.2012
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí