Božská komedie

Božská komedie

Anotace: pro Beatrice

Je těžko uvěřitelné, že jsi zapomněla na ty horké letní noci
v noci kráčím mrtvým městem, je bez barev a bez emocí
ztratil jsem to poslední, co mám, už jen temné ticho a tichá tma
dívky bez vůně, dívky bez tváří, chladná prázdná apartmá

 

Je těžko uvěřitelné, že už ti za deště pod okny nezpívám
už neplavu hlavou proti proudu, ale ani nesplývám
prošel jsem peklem k očistci, ale kde teď hledat druhý lásky ráj
když Beatrice jen jedna a tu už dávno ve vzpomínkách mám

 


 

Autor Muta cum liquida, 25.09.2012
Přečteno 265x
Tipy 1
Poslední tipující: robbiP
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí