Chybíš mi

Chybíš mi

Anotace: ....

Chybíš mi bráško.
Chybíš mi víc než se zdá.
Kam zmizelo mé druhé já.
Kde najít teď mám klid.

Mlčíš, mlčíš a to není normální.
To mrtvé ticho mi až hrůzu nahání.
Tvůj mobil má nedostupný tón.
Nemůžu uvěřit, že vzdals to ty né on.

Bráško zas mám jít k zubaři.
Bráško a sám.
Tos mi to pěkně zavařil.
Předtím však měl bych koštnout nová vína.
A s kým?
Víš jak ve sklépku se zapomínám.

S tebou poznával jsem nové lidi.
Každý nás znal.
Teď málo kdo mě vidí.
Už nejsem společenský tip.
Raději jsem sám.
Tak se cítím líp.
Autor Eru Alonnar, 01.10.2012
Přečteno 475x
Tipy 14
Poslední tipující: breberkar, Holis, Miriska, synanceia, Robin Marnolli, V.N.Losinský, Ashita Abigor, zoufalec, nerozhodná holka v mezidobí bez majáku
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná, smutná, opravdová, s citem.:-( Ale hezky napsané.

13.11.2012 17:52:19 | Robin Marnolli

Děkuju
a vážně Opravdová,
tos trefil.

13.11.2012 18:13:46 | Eru Alonnar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí