odpusť

odpusť

Anotace: ..

Odpusť mým slovům
kroky
jenž nevedou
k tvým uším..
mým krokům že nekráčí v tvých stopách
mé stopy neladí k bosým nohám ..
ospalá slova budí tvé spánky
bubnují na parapety
zatímco déšť
se vznáší do mraků..
odpusť
že zapomínám tvá čísla
jejich součty
tvary
a dary
čerstvé květy
dávno nenosím..
neprosím
jen čekám s nastavenou lící
na tvé ruby

spící
Autor poeta, 03.10.2012
Přečteno 368x
Tipy 11
Poslední tipující: Jahudkka, Admen, Radhuza, Sarah, Kett, Avola, Lenka Krásnodvorská
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí