Pesimistická

Pesimistická

Anotace: děsná pesimistická báseň, víc nedodám, raději.

Měl jsem srdce, už nemám nic.
Šlo to prudce už nemám od srdce klíč.
Chci od všeho pryč
a je to jenom kýč.
Myslet na to nebudu
a život svůj si odbudu.
Alkohol je moje spása,
i když to není žádná krása.
Tenhle svět se mému životu nehodí.
Ať mě výlohou svou do zatracení prohodí.
Nechci dál tady být,
tak proč tu nadále žít?
Je to holý nesmysl,
optimistů výmysl.
Nemám sílu svůj život ukončit
a tím si konec svůj určit.
Nechci se svým životem dál tápat.
Chci ho konečně i chápat.
Je to jen a jen můj sen,
nechť nenastane další den.
Autor freezyb, 13.01.2007
Přečteno 382x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí