(v)zdech

(v)zdech

Anotace: ..

 
Dneska ráno jsem zemřel
nejdřív jen na oko
aby se řeklo
jenomže náhle se
tam někde ve mně
snad něco leklo

a tak pro ten pocit
že bych snad
ještě procit
….jsem to zabalil


ležím a nekoukám
neslyším dech
visím si u stropu

na zádech

nevrhám stíny
neusedám s prachem
a je to zvláštní že se nepotýkám
s vnitřním strachem

a to tělo co tam leží
kolem kněží
každý porci krájí
tupým nožem

ale co nadělám
smrtí zmožen
nenadělám nic..
 
Autor poeta, 08.10.2012
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí