Stesk

Stesk

Anotace: Stesk po ztrátě milované osoby.

Vše jde zase v dým
a já nevím jestli dýchat smím.
Budu se dusit samotou,
která se mi stala podporou.
Dnes uzná každý znalec,
že jsem opravdu zoufalec.
Proč jen jí mám tolik rád?
A přitom bych se o ní měl prát.
Už k ní necítím přitom skoro nic
a paradoxně jsem z ní dojebán víc.
Je to vážně velký kýč?
Asi bych měl jít pryč.
Autor freezyb, 13.01.2007
Přečteno 468x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí