Moc vás miluju

Moc vás miluju

Anotace: Opustil jsem děti vlastní krve Jejich slova "Tatínku nechoď pryč" já hlupák jako...

Opustil jsem děti vlastní krve
Jejich slova
"Tatínku nechoď pryč"
já hlupák jako nevidomí
až teď po pul roce teprve
když dávno nemám klíč
pochopil že nemám svědomí


láska není již opravdu nevěřím
až dnes už to opracdu vím
ovívaný nejjemnějším peřím
nakonec sám obědvám a sám spím


modlím se o klíč k srdéčku dětí
že snad jen schován je pod kobercem
vždyď zametli mě jako smetí
bože vždyť jsem pořád vaším otcem.
Autor Barci, 10.10.2012
Přečteno 417x
Tipy 5
Poslední tipující: Lenka Krásnodvorská, Miriska
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné... Vhání to slzy do očí...

11.10.2012 16:06:41 | Ajví

Emočně silné dílko a věřím ti každé slovo, jistě to ještě bolí.

11.10.2012 15:33:26 | Miriska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí