Plot s ostnatým drátem

Plot s ostnatým drátem

Anotace: Není mi nejlíp.

S každým dnem se něco změní...
Něco bylo, něco není...
Duše tvoje neocení.
A ty zůstaň, zůstaň stát,
Řekl plot, ostnatý drát...

Směj se hodně ve všem zmatku
hledej, hledej kamarádku.
Nenajdeš-li pak tu není
asi další rozloučení.
Můžeš volat - neozve se,
můžeš bloudit v temném lese...
Daleko je, neslyší tě.
Zůstaň navždy, zůstaň, dítě.
Opatrně srdce bije.
Ještě dýchá, ještě žije.
Před plotem zůstala stát
bude tam stát napořád...
Možná cestu najít chtěla.
Třeba na to zapomněla..?
Přátelé se po létě
poztráceli po světě.
Teď jen v barvách podzimu
čekej, čekej na zimu...
Nechytej se plotu dlaní
zbytečně tě jenom zraní.
Slzy za život jsou daní.
Autor genca, 11.10.2012
Přečteno 313x
Tipy 11
Poslední tipující: Robin Marnolli, Anjesis, Ashita Abigor, Lenka Krásnodvorská, whiolet, CULIKATÁ, Avola
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutná, ale hezky napsaná...

06.12.2012 22:33:58 | Robin Marnolli

st pekne

11.10.2012 11:13:42 | whiolet

Smutno někdy po létě bývá
když na srdce padne zima((

11.10.2012 10:59:28 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí