Krvavá

Krvavá

Anotace: 2012

Skončily boje,
lásky, nepokoje.
Už nemusíš si dělat vrásky.
Není čas na slzy.

Tam na konce té cesty,
kde upadlo tělo
a duše ho opustila.

Chtěl ji dát vše,
ale jen maloval vzdušné zámky.
Teď maluje ona
konečky prstů,
zbarvených do krvava.
Autor Lucie Tee, 12.10.2012
Přečteno 315x
Tipy 3
Poslední tipující: aley, Olneek, Moniska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí