Konec?

Konec?

Anotace: .. Jen a jen výškrab myšlenkových pochodů, amatérismus ..

Ležím v posteli nehnutě,

jen strop mým je kamarádem,

jak odhozená hračka v koutě,

přemýšlím nad osudem.



Svět okolo sebe nevidím,

Jen tmu a odraz světel,

žít dále už nemíním,

mám už jen svou postel.



Pro co žít jsem mohl,

dávno už je pryč,

i po Tobě jsem prahl,

zbyl mi jen chtíč.



Pro co dosud jsem žil,

odpíráno mi jest,

tak proč bych tu byl?

nechci se jen plést.





Vše dobré, co ve mně jest,

i poslední kousek mého srdce,

rozhodli jste si odnést,

dodnes - nesu to trpce.



Tak dejte mi všichni pokoje,

chci tu jen přežívat,

jen asi nezvládnu to ve stoje,

nezbývá, než umírat.
Autor FGilus, 17.10.2012
Přečteno 431x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vice radosti do umíráni:)

17.10.2012 04:53:14 | Lilien

Radost by byla, jen to umírání je zbytečně dlouhé :).

17.10.2012 12:03:35 | FGilus

Ten smejlík Ti sluší;)

17.10.2012 15:11:33 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí