Píseň

Píseň

Anotace: ....

PÍSEŇ

Na místo srdce zjizvená tkáně,
duše vyprahlá jak pouštní pláně.

Pochodeň planoucí žalem,
na kost tě spálí bolestným žárem.

Zoufalá je smutku tíseň,
dokola přehrává se ta stejná píseň.

Melodii však nahradí vzpomínky,
text ze slz stékající pramínky.

Kéž by šlo vypudit tóny její,
vždyť až příliš krutě znějí.

Píseň s názvem ,,Žal“,
autorem sám život se stal.
Autor Samanta, 17.10.2012
Přečteno 358x
Tipy 4
Poslední tipující: synanceia, Miriska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí