Tak to končí...

Tak to končí...

Anotace: není o mně, jen nápad...(napsána cca březen 2011)

Tak takto končí jedna láska
zde mě hledat nebudou
tak takto končí jedna láska
snad spletou si mě s pobudou.

Když teď zde sedím na nábřeží
a koukám jak voda líně běží
stejně jako pohlcuje racků řev
za chvíli vsákne i mou krev.

Vždyť na co je žít bez něj, sama
do pekla nechci a do nebe brána
pro nás stejně je zavřená
na vodě pírka krví smočená.

Ráno budou se divit a budou se ptát
kdo je ta dívka, snad neměl ji rád?
Ne, ona jen chtěla stejnou smrtí odejít
a tak v jeho náruči opět získat klid.

Tak takto končí jedna láska
a nezáleží kde byla toho příčina
tak takto končí jedna láska
však kde něco končí,
něco jiného začíná...
Autor mauvais-ange, 18.10.2012
Přečteno 375x
Tipy 5
Poslední tipující: Samantha Graham, střelkyně1, Bunney
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí