Poletíme...?

Poletíme...?

Anotace: ...

Řítíš se se mnou,
červeným sporťákem.

Nezahynem?

Zahynem?

Možná se zítra vína spolu napijem..

Nebo nám vyschne v krku
ztratí se pachuť
posledního loku...

Možná..

..už zítra..

asi spolu...

.. nebudem...
Autor Lucie Tee, 25.10.2012
Přečteno 267x
Tipy 2
Poslední tipující: Favi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí