Skřítek

Skřítek

Anotace: ...

Chtěl jsi mi
přinést skřítka
včerejšího času.

Poznám ho po hlase už z dálky.

Chtěla jsem Ti darovat
jednu uslzenou řasu.

Chtěla jsem ti dát sebe
ale..

teď už to nepůjde..
Autor Lucie Tee, 25.10.2012
Přečteno 314x
Tipy 6
Poslední tipující: Favi, Träumer94, Miriska, LI13
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí