Sny se neplní

Sny se neplní

Anotace: copak jde létat, když máte rozřezaná křídla?...

Dvě křídla z perutí bílých jako sníh jsem si vyrobila,
jak andělé létají tak i já jsem létat chtěla,
chtěla jsem uletět, ale kdosi mi křídla vzal
a před očima mýma nožem je rozřezal…

A s tím jako by vítr mé sny někam svál
a pan osud? Než vytratil se jen se pousmál.
Řekl copak se sluší létat? Lidi koukněte se na ní!
Chce se zkusit dotknout nebe, další pošetilé přání…

Dvě křídla na kousky rozřezaná přede mnou tu leží,
perutě na nové už nejsou… a staré složit jdou jen stěží,
sny se prý mají jen snít, ty už se dneska neplní,
je to stejné jak zkoušet měnit lidi tohle se nikdy nezmění…
Autor Nekonečnost, 13.01.2007
Přečteno 345x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jestli chceš, půjčím ti má křídla...

21.06.2007 14:04:00 | Láďa

fakt krasna..moc...a pravdiva...:-(

15.04.2007 20:52:00 | embryo v hlave

Fakt moc krásné...
Pozn.: Chtěla jsem ti dát 100%, ale nešťastně jsem zmáčkla to vedle, tak promiň :-)

14.01.2007 14:31:00 | somewhere

Smutná pravda. Nebo ne ? Třeba je to jinak. Přece jen. Kéž by.

13.01.2007 22:21:00 | Terakota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí