Sbohem

Sbohem

Anotace: Berte mě s nadsázkou...Láska moc bolí...

Loudám se podzimní přírodou,
Slzy se derou mi do očí,
Vzpomínky jak všechno začalo,
Smířená s tím že to končí.
Ledový vítr cuchá mi vlasy,
Kosti mi láme první mráz,
Zničená poslední slabostí,
Hledám tu lásku co znám.
Důvěrně známe místo,
Tam pod skálou kde to nebolí,
Stříbrná láska v obalu od sirek,
Krabička poslední záchrany.
Něžně tenoučké tělíčko,
Křehká jak křídla motýlí,
Smrtící ostré hrany má,
Lesklá jak pírka havraní.
„Promiňte mi nevinní,
Já už ten boj vzdala,
Děkuji vám za lásku,
Však smrt už si mě vzala!“
Autor Ashita Abigor, 31.10.2012
Přečteno 420x
Tipy 2
Poslední tipující: James Libustka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

píšeš dobře, jen se v té bolesti neutop...prosím.RM.

02.12.2012 14:14:00 | Robin Marnolli

Děkuji mnohokrát:)

01.11.2012 21:53:01 | Ashita Abigor

jelikoz s nadsazkou - tak moc pekne ;)

01.11.2012 15:27:38 | James Libustka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí