Některý věci nejsou na prodej

Některý věci nejsou na prodej

Anotace: a život není fér

Chvěješ se,

říkáš mi ty hrozné věci

do límce tvé košile,

aby se tak nerozléhaly

a neznělo to jako

(tragé)die

a já nevím jestli vůbec

můžeme být šťastni

a jestli vůbec můžeme

ještě někdy

BÝT

 

Buď vůle Tvá jako v nebi,

tak i (pod) zemí.

Náruč co vás od dětství

držela

se rozplývá

a vy musíte být ti,

co se starají,

ti díky nimž dokáže dělat

krůčky aspoň na místě,

když ne v před.

 

Noc co krade sny

a vy se modlíte,

aby nesebrala

i to poslední,

co vám/jí zbylo.

 

Modlíte se, přestože jste

nikdy v nic pořádně

nevěřili

a teď už teprv

nevěříte,

kdy polykáte slzy,

protože vy musíte být ti stateční

a říkáte si,

že zázraky se dějí.

 

Musí se přece dít!

/Byli bychom vděční/

 

Je dost silná?

Přežije?

Ptala se rak(a čí je t)o vina

.....

 

ale nikdo neodpověděl.

Autor Nussichoco, 31.10.2012
Přečteno 537x
Tipy 4
Poslední tipující: Robin Marnolli, enigman, Joe Vai
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tohle je těžké...velmi.

07.01.2013 12:25:43 | Robin Marnolli

to je pravda...je na nás ten nepoměr vyrovnávat...

02.11.2012 09:06:40 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí