(Po)moc

(Po)moc

Anotace: Chtěl bych objevit moc pomoci, bez očekávání návratnosti...

Sbírka: Mé já

Sedím tu a volám, Help Me
kde jsi skrytá, někde za sny
zhasni
světla
z pekla
jsi řekla
že i řeka
se vzteká
když z výšky padá...

Nezapadá
slovo nikam ani náznakem
snad jen pouhé možná
zázrakem
řečeno zase
a ty doufáš, že se
brzy něco změní
než upadneš v zapomnění
změní se tak louže v bláto
než ti někdo řekne táto...

Jsi sám jak osten v trnu
pro ta slova přec nezhynu
jenže to se mě má státi
někdo říkat má mě tati
někdo kdo je strašně vzdálen
a já sám na srdci raněn
bolí to jak solí v kůži
otevřenou ránou noži
po čem v nocích muži touží
když nad nimi kořist krouží
čemu jen v tu chvíli slouží
prokletý buď osten růží...
Autor Tom XVI, 01.11.2012
Přečteno 391x
Tipy 5
Poslední tipující: Lucucu, Sarah, Kirsten
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Help Me křičíš kde?

01.11.2012 17:40:02 | Lilien

Možná nerozumím otázce...Help Me, křičím sám v sobě, ale těžko žádat o pomoc jiné, když si pomoci neumím sám...

01.11.2012 21:19:49 | Tom XVI

Aha, ta angličtina mne úplně zmátla.

01.11.2012 22:35:28 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí