LOUTKA

LOUTKA

Anotace: Marioneta.

LOUTKA
 
Jako loutku životem mě vodí,
smyslné nesmysly má mysl plodí,
kdo ví, co ze mne se zrodí,
když se v nitru zloba rodí.
 
Jako s loutkou s mnou si hraje,
ukazuje v širé kraje,
kdo ví, co si ve mne zraje,
moje mysl před ním taje.
 
Jsem přec jenom loutka z dřeva,
co ti svoje srdce nedá.
 
Srdce z dřeva lipového,
nepřilne do srdce tvého.
Autor Lina, 03.11.2012
Přečteno 427x
Tipy 2
Poslední tipující: Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

skoro perfektní rytnus, rýmy trochu jednodušší, ale líbí se mi text.
RM.

03.01.2013 11:36:35 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí