Poslední rána

Poslední rána

Anotace: Nečekána, přesto vytoužena..

Poslouchej!
Ten zvuk známý je.
Slyšíš?
To mé srdce bije.
Stále bije,
avšak zpomaluje.
Nechce tlouct, nechce bít,
nechce bez tebe žít.
Nechce dál jít,
nechat tě odejít
a jen smutně snít.

Jeho rány už nepatrné jsou,
utichají, zanikají..
Stále se vzdalujou.
A náhle? Poslední rána!
Poslední..
Přišla nečekána,
přesto vytoužena.
Autor Pa Jush, 03.11.2012
Přečteno 348x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutné :-(

04.11.2012 12:54:39 | MishaX

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí