Chci!

Chci!

Anotace: Moc bych chtěla, ale ono chtění nestačí...bohužel...

Já chci psát, chci chválena být

Však inspirace není, není i cit

Snaha tlačena z paty

V básních znamená zvraty

Není slovo a není písmeno

Celé mé já je už znaveno

Snahou marnou, zbytečnou

Zase se změnila v netečnou

Není tu nápad, není tu nic

Však co bych já mohla chtít víc

Básník, nebásník ztratil iluzi

Ono to zabolí, ono to zamrzí

Kde brát inspiraci, kde brát slova

Už asi nenapíšu nic lepšího znova

Autor Moniska, 06.11.2012
Přečteno 346x
Tipy 4
Poslední tipující: WIRUS, Adeleide Gregory
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí