je mi smutno

je mi smutno

Anotace: .

už nevím jak chutná láska
už nevím co má člověk cítit
všechno se vždy nějak zpacká
po štěstí se musím pídit

samota je nedobrá
samota ničí lidské srdce
a když se člověk odhodlá
dostane ránu a prudce

a tak slečno zachraň mě
od samoty a smutku
amor je snad bez zbraně
a bez chuti dobrych skutků...
Autor najrob7410, 08.11.2012
Přečteno 374x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí