Chiméra

Chiméra

Anotace: a člověk se jí nemůže zbavit...

Drží mě to jak chiméra

Temná, v duši usazená


Není to řečená nevěra

Hluboko v mozku zasazená


Jak zbavit se vzpomínky, touhy

Nechci! Nechci už víc!


Vracím se, jak je den dlouhý,

ač v přítomnu nezbylo nic.


Jen ve vzpomínce žije

nemám sílu se vymanit.

 

Kladivem krutě bije.

Postrádá smysl život žít.


Autor Moniska, 08.11.2012
Přečteno 373x
Tipy 3
Poslední tipující: WIRUS, Anjesis
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

.
asi tu mrchu
změnila jen
blbá změna
pravopisu

my ji kdysi museli
v písemkách psát
s měkkým (tedy i)
.

10.11.2012 00:21:24 | a_tao

:) děkuji za upozornění

10.11.2012 14:22:34 | Moniska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí