Do kůže vyrývá se vůně

Do kůže vyrývá se vůně

Anotace: taky starší ze šuplíku... asi poznáte o čem

Do kůže vyrývá se vůně,
jemně, tichounce a klidně,

…pro něžné laskání rozeklaného hadího břitu…

Něco tu umírá, utápí se, stůně…
Ztratilo dítě naivitu.

…a přesto, chce působit vlídně.

V zápase o svou vlastní vůli,
dá břitem zrodit šrámům kůže…

…na zlé a horší svět se půlí…

… a obvykle nikdo nepomůže.

Dočasný úkryt, chabé stíny,
…před sluncem, které drásá duši.

Provází pocit vlastní viny…
…a taky naděj, - i když malá - že se to jednou zjednoduší.

Do kůže vyrývá se vůně…
…že je to špatné, všichni vědí.
..Jak jinak poradit si umět,
to ti však nikde nepovědí.

Prostě jen vůně …vůně krve,
a trocha rudé… zbydou strupy.

Už na tom není pranic nové,
…snad se to příliš nenakupí…
Autor Anjesis, 15.11.2012
Přečteno 380x
Tipy 5
Poslední tipující: Robin Marnolli, střelkyně1, Joe Vai, klarinecka_
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

brrrr.:-(

18.11.2012 20:23:01 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí