PLÁČEŠ

PLÁČEŠ

Anotace: A pro co pláčete vy ?

Pláčeš, když odcházím,
pláčeš, když jdu spát,
pláčeš, máš-li důvod,
i bez něj kolikrát...

Pláčeš, když jsem v dáli,
pláčeš, když tu jsem,
pláčeš, když nepláču,
že pláčeš sama jen.

Pláčeš, když se šeří,
i když svítá též,
pláčeš, znáš-li pravdu,
pláčeš, zvíš-li lež.

Pláčeš, když já pláču,
pláčeš, když si sním,
pláčeš při mé hudbě,
i když čteš můj rým.

Pláčeš, když nepíšu,
když snažím si tě vrýt,
pláčeš, že tvým pláčem
pláč tvůj nelze smýt.


Autor Ricarda Haner Lowery, 15.11.2012
Přečteno 459x
Tipy 5
Poslední tipující: Robin Marnolli, genca, Lucucu, poetka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobrá hříčka...

05.12.2012 14:43:22 | Robin Marnolli

Děkuji.

05.12.2012 14:46:27 | Ricarda Haner Lowery

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí