Ztráty srdcí

Ztráty srdcí

Anotace: Odlesky slz, co v očích máš, jsi tak zoufalá, navenek se usmíváš, v srdci díra z kulky...

Odlesky slz, co v očích máš,
jsi tak zoufalá, navenek se usmíváš,
v srdci díra z kulky revolveru,
den umírá už v pološeru.

Hořký smích ti ze rtů vychází,
archandělé pekelným rájem tvou duši provází,
posledním výdechem zastavil se svět,
přeješ si vrátit všechny ty chvíle zpět.

Tak jenom napůl, jedno tělo, dvě osobnosti,
dobrá nálada, co v noci přijde k zlosti,
na hrob položíš kytici bílých lilií,
na počest těch, kteří už nežijí.
Autor Kristika, 16.11.2012
Přečteno 348x
Tipy 6
Poslední tipující: Robin Marnolli, Sarah, kudlankaW, synanceia
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

možná chápu, soucítím.Vítej tu, a doufám, že napíšeš někdy i něco hezkého.

19.11.2012 21:54:48 | Robin Marnolli

Zaujaly rýmy revolveru, pološeru. Prostřední sloka jednoduché rýmy. Závěr hrobový...

16.11.2012 21:28:13 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí