Anna

Anna

Anotace: :)

Stála tam
oči sklopené
Vzpomínala
na dětství své
tak veselé
tak vzdálené
Jako tehdy (do jiných světů)
i dnes utéci chtěla
Stála tam
oči sklopené
Nádech...
...výdech
A úsměv na tváři
Je to jen déšť
jen déšt, ne slzy
Neboj se, můj milý
Nic mne netrápí
nic mne netrápí
Jako pták svá křídla roztáhnu
vznesu se a poletím
vzhůru až k oblakům
a možná ještě výš...
Skočila
oči zavřené
Nic ji netrápí
...teď už ne.
Autor Klotýnka, 18.11.2012
Přečteno 282x
Tipy 4
Poslední tipující: Robin Marnolli, tato22, poeta
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nazdárek;)

22.11.2012 12:30:19 | Lilien

;)

24.11.2012 21:05:12 | Klotýnka

Jej, to je deprese. ale napsaný pěkně.

22.11.2012 12:28:06 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí