Slova

Slova

Anotace: Proud myšlenek.

Jsem všechno a nic. 
Kaluž na cestě.
Nebe bez hranic.
Jarní volání.
Kdesi na louce.

Půlnoční toulání.
Řeka zazpívá.
Oheň zatančí.
Ať se nedívá.
Divná na pohled.
Raz, dva, tři...
Černobílej svět.
Hvězda nezáří.
Spí a spí.
Úsměv na tváři.
Dotyky dlaní.
Na věčnost.
Pro daně z daní.
Snaha se cení.
Lež není pravda.
Doba se mění.
Žít, odpouštět, milovat.
Mlha nad kopcem.
Nesmíš litovat.
Autor genca, 20.11.2012
Přečteno 364x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí