za hranou

za hranou

Anotace: kdo vidí do budoucnosti ?

Proč jsem já i můj stín tolik bezbranní
a proč jsme oba vlastně bez braní
kdosi mi šeptá do ucha při spaní
že by raději poznal svět bez lhaní
a křičí, že prý nám v tom nikdo nebrání
já ale vím, že lidstvo se v krvi ve dne koupalo
tolikrát bolestně v novou víru však doufalo
když se u kata na provaze tak slabě houpalo
jak staré rezavé na náměstí stojící kyvadlo
Autor Lostgen., 21.11.2012
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to na tebe trochu dlouhý, ale zatím nejlepší.:-)

21.11.2012 22:31:40 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí