Jerry Lí - Bez ní

Jerry Lí - Bez ní

Anotace: Hledat vůli k životu je občas prostě fuška, obzvláště když chlapovi fakt chybí jeho družka.

BEZ NÍ (22.11.2012)
Ztratil jsem život svůj,
nemám jej více.
Smázlas ho, sfoukla,
jak sfoukáváš svíce.
Nežiju, přežívám,
však těžko lze přežít.
Nekvetu, nezpívám
srdce své, popletu,
měl jsem víc střežit.

Vzalas mi život můj,
odnesla s sebou.
Prázdné a studené
ruce tak zebou.
Rampouchy mrazivé
krví jsou zbrocené,
mrazíky plazivé
karmínem tragiky
uvnitř rvou srdce mé.
Autor Jerry Lee, 22.11.2012
Přečteno 334x
Tipy 3
Poslední tipující: Gudula, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí