Beze strachu

Beze strachu

Anotace: Vnitřně vyrovnán...

Nebojím se smrti,
ne, já vážně nemám strach,
ten pocit mě nijak neškrtí,
že zbude ze mě jenom prach.

Ať později nebo dříve,
prožil jsem si krásné chvíle,
pro které stálo za to žít,
a na ty zlé už nemyslit.

Poznal jsem štěstí a krásu,
i bolest, svět na tenkém vlásku,
se smrtí jsem dávno smířen,
srovnán uvnitř, v dobré víře.
Autor Richard LaFontaine, 22.11.2012
Přečteno 360x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí