Naděje neumírá

Naděje neumírá

Anotace: občas mám strach, že mě nikdo neuslyší křičet

Občas mám strach
že se vrátím zpět
o pár kroků
o pár let

Občas se mi třesou ruce
až je v pěsti zatínám
Občas se mi třesou ruce
že pozvolna umírám

občas mám strach
že budu hrozně křičet
občas se bojím toho papíru
…mých zrad výčet

Občas mi tečou slzy
slané jako moře všech lásek
Občas se cítím sama
od temnoty dělí mě jen vlásek

Občas zastavím čas
a vrátím se v něm zpět
o pár kroků
o pár let

a pak vykročím pravou nohou přímo vpřed…
Autor Metal Lady, 22.11.2012
Přečteno 355x
Tipy 6
Poslední tipující: fijalka, Morgenstern, Kamča, Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná :) jak z mého života :D

24.02.2013 19:32:07 | Morgenstern

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí