Čekání na smrt

Čekání na smrt

Anotace: není nic potřeba

Kdo z vás se postaví do čela
vojska proto, aby dívka brečela
na hrobě otce generála
požadujíce hudbu, aby hrála

matka u stolu večer naříkajíc
přikusuje dva dny starý krajíc
chleba z její nedávné svatby
překračuje smutku trpké hradby
Autor Lostgen., 24.11.2012
Přečteno 339x
Tipy 3
Poslední tipující: Vanny, Kamča
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí