Ostuda

Ostuda

Anotace: Nikdy nezapomenu...

Slzy v očích,

pocit pokoření!

 

Když přikymácel se.

Hulákaje jako na lesi.

 

Chuť skočit,

skočit do kanálu!

 

Nucený úsměv,

pomohla jsem.

 

Smála se,

jeho veselosti!

 

V mysli černo,

z ostudy svrchník.

 

Brečet, nebrečet,

vydržela jsem!

 

Teď brečím si,

do vany!

 

Řasenka by odtekla,

ve stružkách.

 

Zapomenout,

kéž by to šlo!

 

Dělám jakoby nic,

však zapomenout nelze,

PROZATÍM...

Autor Moniska, 24.11.2012
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí