Nebesky hořká

Nebesky hořká

Anotace: Nevlastní tu někdo stroj času?

Jako Miles Davis arogantní,
jen bez té přemíry talentu,
věř, že srdečně permanentní,
na vahách s hrstkou démantů.

Je t'aime. Nebo spíš Ti amo?
Doznělo v časovém kráteru,
tak nevinně, jakoby letmo,
zmizelas v letním oparu.

Nezapomněl, jen zavřel do klece
avšak kousek citu neztratil,
"co je to za lháře a šílence"
právě ta slova zachytil.

Bezstarostnost letní lásky,
naposled zkusit si společně zajamovat,
vždyť zima tvoří první vrásky,
a já dál už nebudu oscilovat.

Činy, co nesnesou odpuštění,
o veškerou hrdost bych se obral
všichni byli mladí a nerozumní
jenže já jsem všechno p...
zkazil.
Autor Isquieasuus, 25.11.2012
Přečteno 322x
Tipy 5
Poslední tipující: Proxima, Joe Vai, Sýkorka07
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí