Potemnělé Vánoce

Potemnělé Vánoce

Anotace: Už čtvrtou zimu, třičtvrtě doma rodiny, uvnitř steskem hynu, v sobě velké trhliny....

Už čtvrtou zimu,
třičtvrtě doma rodiny,
uvnitř steskem hynu,
v sobě velké trhliny.

Vánoce jsou svátky klidu,
nenastanou-li zlé dny,
kdy člověk nemá ani sílu,
zdají se mu jen zlé sny.

Pro nemoc přes naši snahu,
táta prohrál těžký zápas,
má duše padla na podlahu,
mozek myslet dostal zákaz.

Vánoce tu jsou a budou,
pro mě však jen smutkem tím,
temný obraz s černou stuhou,
tátu více nespatřím.
Autor Richard LaFontaine, 29.11.2012
Přečteno 497x
Tipy 5
Poslední tipující: maliska, Lenka Krásnodvorská, Joe Vai, Eru Alonnar
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná báseň, cítím v ní hodně pocitů a citů. A cítím se stejně. Drž se ;)

29.11.2012 02:46:46 | Barčík

Život je těžký tak se drž.

29.11.2012 01:46:16 | Eru Alonnar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí