osm vodorovně

osm vodorovně

Anotace: Cé svisle

ve všech křížovkách tvé jméno
svisle z donucení
snažím se psát
a tam kde vládnou vodorovné
snít

lámu tuhy okousaných tužek
pro radost
a ty
protože tak ráda tupým nožem
bodáš do slabin

nevím si rady
s tajenkou
pod nánosy slov z nichž žádné
nezapadá
snad jen slunce na šest písmen
každý večer
ulehá

tvé znění pro odměnu
trofej levnou
vzduchem posílám
na křídlech orlů
poslů nebeských
Autor zamotán v nedospělosti, 04.12.2012
Přečteno 335x
Tipy 3
Poslední tipující: Sarah, poetka, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Já bych je posílala na křídlech holubů :-)

04.12.2012 09:11:07 | poetka

jsi krásně zamotán.

04.12.2012 01:40:33 | Robin Marnolli

A CO TEPRVE SUDOKU ..

04.12.2012 07:15:39 | zamotán v nedospělosti

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí