Holubička

Holubička

Anotace: Holubička

1.Po tváří stéká kapička slzy.
„Proč brečíš má holubičko?
Copak tě mrzí?“

2.„Mrzí mě mrzí,
Na světě bytí,
Chtěla bych do nebe,
Do nebe jíti.“

3.„Holubičko moje milá
Čím by sis to zasloužila?
Nebe to je světa ráj
Tam se páni,ale maj!“

4.„Už mnoho let se trápím,
Ve světě hladu,strachu,zloby
Kolik tu lidé napáchali,
Hříchu,smutku,bídy,škody…“

5.Soužila se holubička,
Vzlétla tiše do oblak,
A pak když rázně semkla víčka,
K zemi spadl mrtvý pták.

6.Brzy ráno po svítání,
Hledal jsem svou holubičku,
Odešla za lepším světem…
…potichoučku,pomaličku…
Autor Leia, 05.12.2012
Přečteno 307x
Tipy 2
Poslední tipující: Robin Marnolli, Joe Vai
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

není to tak zlé...(pokud přimeš kritiku...na začátek..bez těch čísel)
dám ti bod...RM.:-)

05.12.2012 19:13:17 | Robin Marnolli

Tvůj první tip - řekněme za roztomilost ;)

05.12.2012 19:02:50 | Joe Vai

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí