Smutečně

Smutečně

Anotace: krásná nálada, plná nepochopitelných...

Chmíříčka smutku protkaná decentním neštěstím,

projíždí, jako kulový blesk, tvým hedvábným tělem,

já jednou se na zlatým pegasovi láskou proletím,

a podám ti dlaň upřímné maličkosti směle.

 

Zlatavé vlásky, říkajíc víc než jakkákoliv kniha,

poletují mi kolem zničeného, ledového srdce,

a z vílých úst, zpívajících baladu, vyniká mlha,

po žalostném vypuštění oceánu oddychuji težce.

 

A přes svoji pesimistickou realitní kancelář,

věřím v zázračný den, plný kouzelných skřítků,

zatím uvězněni v mrazivém, nejistém žaláři,

s nadějí osvobození od ženy temných zítřků.

Autor Kirsten, 06.12.2012
Přečteno 307x
Tipy 9
Poslední tipující: Madanik, Robin Marnolli, Joe Vai, Sýkorka07, poetka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vidím Tě jak se na tom pegasovi proletíš.. :-)

06.12.2012 13:32:09 | Madanik

Zase jedna z těch STylových, kolegyně:-) (teda nádherná smuteční melancholie)

06.12.2012 09:11:19 | Robin Marnolli

:)

06.12.2012 10:53:31 | Kirsten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí