Tok času

Tok času

Anotace: Dětství vs dospělost, úsměv, který vystřídá vlastní blaho.

Roky plynou, čas letí
Dávno to, kdy byli jsme děti
A stoupali s úsměvem ke hvězdám
Zvrat začal přicházet po cestě tam
Od desíti k pěti

Rozklad snů, kompost nevinnosti
Černý trh, obchod s ctností
Drsná realita
Naivita smyta
Po dětství zbyla jen kolébka zlosti

Produktivní léta ve znamení lži
Pro vlastní dobro se city mlží
Sobeckost, to dobrý sluha
Hlavně nedbát na city druha
Což o to, že ten se sotva nad vodou drží

Zákon přežití všechno řídí
Co je mu do dalších lidí?
Já, jen já a mé blaho,
ostatní ať zaplatí draho,
za to, že mě vůbec vidí
Autor Serja, 06.12.2012
Přečteno 237x
Tipy 2
Poslední tipující: Mazlík
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí