bolest v srdci

bolest v srdci

Anotace: pro mou lásku,která byla a není,přesto je živá......

Jsem najednou tak strašně sama
až z toho velkou hrůzu mám
připadám si jak černá jáma
do níž svou bolest ukládám.

Ty netušíš,jak moc mi scházíš
a že mám v duši jenom tmu
jak trápí mne,že nepřicházíš,
že v noci sama neusnu.

S Tebou si vždycky připadám
jistá a v bezpečí
Tobě své srdce otvírám
v mžiku a bez řečí.
Víš,chci ti toho tolik říct
a kus ze sebe dát,
a někdy možná ještě víc
v tom nemůžu si lhát.
Jdu lesem a mám v hlavě Tebe
vidím Tvé oči,cítím chlad
nade mnou tiché,temné nebe
a v srdci po Tobě mám hlad.
Možná,že jednou přijde čas...
čas ukázat se světu..
čas nemuset se schovávat
a moci zvolat krásnou větu
MILUJI A SMíM BýT MILOVáNA!!!
Autor čertík, 06.12.2012
Přečteno 283x
Tipy 4
Poslední tipující: Kirsten, Robin Marnolli, Lucííí
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné verše..
dočkal jsem se.
Těším, se až se ti to splní,
věta krásná hlasivky zvlní,
a srdce zase dude hřát,
a záda můžeš narovnat,
pak i já budu rád.
RM.

07.12.2012 00:09:45 | Robin Marnolli

díky za to malé světýlko na konci tunelu....budu trpělivá a jednou dojdu na konec,pak všechno začne...snad a já se budu určitě moci zhluboka nadechnout...

07.12.2012 08:02:15 | čertík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí