Kapka

Kapka

Anotace: Taková tesklivá...ke konci lehce zmatená...si myslím...

Brázdí si cestičku

přes řasy,

"BÁC!" udělá si.

zkane po líci,

před momentem

smutně veselém,

přes ret nehybný

přehoupne se

a cestuje dál.

 

A za ní další

vytéká z hlubin

cestičkou vyšlápnutou

lehce odbočí

ztrátí se v koutku úst.

 

Kapka....

Slané moře,

hořká čokoláda,

višně v ní,

mléčná dráha

sladce vzdálená.

Autor Moniska, 07.12.2012
Přečteno 420x
Tipy 4
Poslední tipující: WIRUS, V.N.Losinský
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí