Devatenáct ztracených v čaji

Devatenáct ztracených v čaji

Pustit uzdu fantazii
V čajovém lístku složené poezii
Laciné a snadné jak
Vynucené, na nátlak.

Tak zase jen v té němé samotě
Společností je konvice, sedící nehnutě
A uvnitř „střelný prach“
Budící ve mně můj největší strach.

Čaj už se louhuje
A jeho moc ve mně vzbuzuje
Stálý svit plný únavy
Spletenci zklamané uměním.

Jestli ne teď, tak možná nikdy
Další přání od lidí,
Co už jsou cizí.

A kéž by si vzpomněli...
Všechno nej k narozkám,
Theory.
Autor Philosophic Theory, 08.12.2012
Přečteno 414x
Tipy 3
Poslední tipující: Elgroth, Samantha Graham
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí