Zlomené srdce

Zlomené srdce

Anotace: ...

Sbírka: Okvětí melancholie

Nemůžeš nic říct?
Tak odejdi, víc nic.
Cítíš se, jako v pasti?
No tak odejdi a zhasni!
Zhasni to světélko, jiskru lásky,
smaž ten okamžik ze staré pásky.

Nech všeho, co tě ubíjí,
všeho, co naše srdce zabíjí.
Otevři náruč jinačí,
když můj klín ti nestačí.
Otevři oči, nelži už.
Nejsi princ, jsi můž..
Ten co poprvé hladil mé vlásky,
nežně a možná i z lásky.
Tentokrát to bylo jiné,
to už nešeptal milý milé.
Já vzpomínám si na ty krásné sliby
a teď už vím, že mnohé byly chyby.
Bojíš se něco říct?
Tak nic neříkej, jdi pryč!
Autor Dullsinea, 09.12.2012
Přečteno 493x
Tipy 5
Poslední tipující: Samanta, Robin Marnolli, Moniska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je v tom hněv..je ho cítit

09.12.2012 12:00:22 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí