Tisice pocitu

Tisice pocitu

Anotace: ...Zuzance

Tisíce pocitů ve mně se pere.
A to, že nejsi tu, z plic mi dech bere.
Ještě víc myšlenek do mě se vkrádá.
Bojím se "Zuzanko", mít Tě tak ráda.

Bojím se zklamání, bojím se touhy,
ranního vstávání, dny jsou tak dlouhý....

Ticíce pocitů ve mně se bouří,duše, jak ztracená v mlhavém kouři...
Autor lightnight, 09.12.2012
Přečteno 399x
Tipy 4
Poslední tipující: Robin Marnolli, poeta
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ale jo..hezký.

10.12.2012 22:02:03 | Robin Marnolli

nadpis mi kazí báseňku

10.12.2012 00:38:06 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí