Pro tu noc hvězdičko...

Pro tu noc hvězdičko...

Anotace: ...stále se to opakuje...

Pro tu noc hvězdičko já bych se stala,
květinou na poušti, nicotou z mála

Pro tu noc hvězdičko já bych snad byla,
koncem bez začátku, zkrocená síla

Pro tu noc hvězdičko, však pouze pro ní
Stavím se do cesty divokým koním

Pro tu noc hvězdičko, pro žádnou jinou
Pro pár chvil bezpečí stávám se vinnou

... před svým svědomím
Autor lightnight, 09.12.2012
Přečteno 321x
Tipy 2
Poslední tipující: čertík
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hvěždičkově něžňoučká

10.12.2012 00:36:32 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí