Nesmiřitelný

Nesmiřitelný

Anotace: z 11.12.2012

Sbírka: Oblek z oblak

Nesmiřitelný.
Nelze změřit jeho náklonnost.
Je jen host mezi námi.
Žádné fámy nevyvrátí.

Potratí a pozlatí zbytky soudnosti.
Nezhostí se role snadno.
Není mu radno spadnout na dno.

Bílé střepy skla
jsem k němu donesla.
Jen ze sna přichází
podrazí tě podrazy
a podraží svou cenu.
Odnese do skal ženu.

Je tu sám
plán nemá
mě má na krku stočenou
kauzu odročenou roky.
Vylezla jsem.
Ze stoky.
Autor Jiřinka Mignonka, 11.12.2012
Přečteno 336x
Tipy 2
Poslední tipující: Robin Marnolli, poetka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné..jako vždy:-)

11.12.2012 11:59:37 | Robin Marnolli

Robin je milý, jako vždy:)

11.12.2012 12:36:34 | Jiřinka Mignonka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí