Mapy doteků...

Mapy doteků...

Anotace: ...

Ten den,
kdy jsem do Tebe zasekla
pohled mých očí
zbarvených ledovou modří..

Roztála duše,
rozhořela se žárem
nepopsatelných vášní
a rozletěla se dle mapy,
kterou tvořily,
Tvé doteky...

V den,
kdy jsem smyla řasenku
po probrečené noci,
obohacené o Tvé omluvy,

Věděla jsem,
..že nesmířím se už
se světem...
Autor lucie.Tee, 11.12.2012
Přečteno 327x
Tipy 8
Poslední tipující: lalej, Tomíno..., Joe Vai, Robin Marnolli, poeta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí