Narozeninový dort

Narozeninový dort

Anotace: a pomíjivost času

Svíčky na mém dortu hoří jako malý požár v lese.

Světlo a láska však mého srdce nedotkne se.

Prázdná komnata, ve kterém bubeník tluče dokola to svoje.

Má přání jsou jako otisk větru do závoje.

 

Tak prázdná, tak lehká a bez požehnání sudiček.

Krém se pozvolna roztéká teplem od svíček.

Z vosku jsou krápníky jako překážky na mé životní cestě.

Snila jsem o muži a o nevěstě.

 

Snila jsem o vztahu, svatbě a rodinném krbu.

Kdo mohl tušit, že tuhle lekci v určitém věku nedovedu?

Osmnáct odvál čas a dvacet osm už pryč taky letí.

Nemám přítele a taky jsem chtěla děti…

 

Svíčky dál melancholicky pouští stíny do mojí duše.

Tak naprázdno to srdce životem tluče…

Spousta lidí říká: „Nevím, kam chvátá“

Ale já už nechci, aby jediným mužem mého života byl táta…

 

Autor melebele, 12.12.2012
Přečteno 235x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí